Vi er en forening, hvor der skal være plads til alle – børn, voksne, turneringsspillere og motionister. Vi er en forening, der giver plads til både nybegynderes og elitespilleres ambitioner, men er også et sted, hvor der lægges stor vægt på klublivet, ansvar for fællesskabet og holdånd.

Randers Volleyballklub er en forening, du kan være tryg ved.

Randers Volleyballklub er en frivillig forening, hvor der plads til alle. Vores vision er at skabe de bedst mulige forudsætninger for at tilgodese såvel bredde som elite. Samtidig er det vigtigt, at alle (– trods niveauforskel -) føler sig som en del af fællesskabet og derved opmuntres til at deltage aktivt i foreningens sociale liv.


I Randers Volleyballklub holder vi klubaftener, klubfester og fællestræning i forbindelse med vores årlige fotoshow, hvor vi tager billeder af de enkelte hold samt et fællesbillede til klubbens hjemmeside. Derudover hygger vi os også sammen, når vi i fællesskab skal udføre de tjanser, der skal laves i forbindelse med arbejdet i en frivillig forening.


Som alle andre volleyklubber vil vi gerne slå et slag for at udbrede interessen for volley nationalt. På lokalt plan er vores bidrag derfor at arbejde for at bevare og styrke Randers Volleyballklub i forhold til nærområdet. Klubbens fundament hviler i høj grad på alle de frivillige – medlemmer som ikke-medlemmer – der med deres engagement og arbejdskraft bidrager til klubbens fortsatte drift og eksistens.

KOM OG VÆR MED...VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I HALLEN!


Kontakt

Randers Volleyballklub
Svend Dalsgaards Vej 2
(tidligere; Ridehusvej 2)
8900 Randers
CVR: 29 65 52 78
Cookies